Loading...
 

Kernbegrippen BAKO

WELKOM op WIKI KERNBEGRIPPEN BAKO

home

WELKOM op WIKI KERNBEGRIPPEN BAKO

Deze WIKI en de Handleiding Writing To Learn, die je hieronder vindt, zijn producten van het OOF-project Pen en Papier.Writing to learn als krachtige leeromgeving voor kennisconstructie (2011-2013).

Voor 100 kernbegrippen van de bacheloropleiding Kleuteronderwijs vind je in deze WIKI uitgebreide info: een definitie, stukjes tekst waarin het begrip voorkomt, interessante links, enz. Loop door het lijstje RECHTS, en klik op het begrip dat jou interesseert!

De Handleiding Writing To learn (WTL) is een breed toepasbaar instrument dat opleidingsoverstijgend ingezet kan worden bij de implementatie van WTL-interventies. Het instrument bevat o.a. volgende onderdelen : een korte toelichting bij het OOF-project, WTL-doelen voor studenten en docenten, aanpak en suggesties voor S- en D-deel, tips bij de begeleiding van een WTL-interventie, een reflectie over de aanpak van WTL door de opleiding heen, een verkort stappenplan voor de aanpak van een WTL-taak, een selectie van WTL-interventies (uitgevoerd door docenten), een bronnenlijst en bijlagen met inspirerend tekstmateriaal.

 

Handleiding Writing To Learn.pdf (2MB)

 

C. Van Eyen (KHLeuven) catherine.vaneyen@khleuven.be, L. Verheyden (Centrum Taal en Onderwijs) lieve.verheyden@arts.kuleuven.be, Ine Callebaut (KaHoSL) ine.callebaut@kahosl.be, Astrid Cornelis (KHK) astrid.cornelis@khk.be, Marleen Ost (KHBO) marleen.ost@khbo.be, Lieve Smets (KHLeuven) lieve.smets@khleuven.be

 

Search For a Wiki Page